2013. okt 18.

Lakásfelújítás Debrecen

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás Debrecen

A felújításra szoruló lakásokból 2013-ban talán több felújítása történik meg Debrecenben is, mint az előző években.

cikk-ajanlo.png
Forrás: Lakásfelújítás reklámok

A javulásra az a tény enged következtetni, hogy a lakásfelújításra, részleges lakásfelújításra történő ajánlatkérések száma magasabb az előző évekhez képest. Ez a javulás elsősorban a lakásfelújítást generál-kivitelezésként vállaló szolgáltatóknál mutatkozik. Határozottan nagyobb az igény komplexebb szolgáltatásokra.

Az interneten történő megjelenések terén azonban van még lehetőség, és tennivaló a vállalkozások számára. Ha rákeresünk a „lakásfelújítás Debrecen" kifejezésre az interneten, a találatok elején többnyire cégkatalógus, apróhirdető oldalakat találunk. Ez mutatja, hogy a kivitelező vállalkozásoknak vagy nincs saját weboldala, vagy nem elég informatív a tartalma. Ezen sürgősen javítani kellene, mert a szolgáltatók, mesterek keresése egyre inkább áttevődik az internetre.

A lakásfelújítást tervező tulajdonosok körében egyre nagyobb az igény az olyan szolgáltatásra, ahol egy kivitelező vállalja a lakberendezői tervezést, a lakásfelújítás kivitelezését, és a bútorok készítését, szállítását, szerelését. A „Lakásfelújítás három az egyben" szolgáltatás már nem ismeretlen Budapesten és környékén. Reméljük a „Lakásfelújítás lakberendezői tervezéssel, és bútorkészítéssel Debrecenben" szolgáltatás is hasonlóan népszerű lesz.

Szólj hozzá