Lakásfelújítás blog

Otthon felújítás, lakberendezés, lakásdizájn tippek, ötletek, cikkek.

2019. feb 21.

Klímát Akarok!

írta: Lakásfelújítók
Klímát Akarok!

fashion-model-beach-hat.jpgEmlékezzünk csak vissza, hányszor hangzott el ez a mondat tavaly nyáron a nagy hőségben.

Hívogattuk a klímaszerelőket, könyörögtünk, ígérgettünk, fenyegettünk, de nem fért bele sehol a klímatelepítés az otthonunkba. Így legyintettünk egyet izzadva és elhalasztottuk a beruházást.
Talán most kellene felkeresnünk a klímaszerelőt , talán még kaphatunk némi kedvezményt is. Ha várunk, se kedvezmény, se klíma nem lesz az idén sem. Aztán magyarázkodhatunk a családnak, az ismerősöknek újra.

Ha megjönnek a forró nyári napok, elmaradnak a vendégek. Egyszer csak azt tapasztalod, hogy nem érnek rá a barátaid, rokonaid hiába hívod Őket az otthonodba. Esetleg leülnek veled néhány percre a sarki kávézóban, mondván „most nagyon ...

Tovább Szólj hozzá

szolgáltatás Klímaszerelés Klíma karbantartás

2018. okt 17.

A családi ház külső és belső felújítása szakszerűen

írta: Lakásfelújítók
A családi ház külső és belső felújítása szakszerűen

img_20171103_120212.jpgHa sorra vennénk azokat a dolgokat, melyek energikusságunkat és jó közérzetünket biztosítják, akkor a saját otthonnal való elégedettség biztosan helyet kapna ezek között. Nem mindegy, milyen környezetből indulunk neki a hétköznapi feladatoknak, mint ahogyan a pihenéssel és szeretteinkkel töltött idő színtere sem elhanyagolható.
Ugyan a lakásfelújítás gyakran magas költségekkel jár, de ennek ellenére sem érdemes túl sokáig halogatni azt. A felújításra szoruló ingatlan nem csak megjelenését, de funkcióját illetően is hagyhat maga után kívánnivalókat.

Jó hír, hogy a külső és a belső felújításhoz is igénybe vehetünk ma már olyan lehetőséget, mint például a lakáskassza. Megéri tehát előre gondolkodni, és ha saját ...

Tovább Szólj hozzá

felújítás családi ház felújítás

2018. jan 04.

Családi házak külső felújításának megtervezése lépésről-lépésre

írta: Lakásfelújítók
Családi házak külső felújításának megtervezése lépésről-lépésre

homlokzat-felujitas_1.jpgHa a lakásfelújítás kérdése kerül szóba, akkor legtöbben azonnal a belső terek átalakítására gondolunk.

Nem mehetünk el azonban a homlokzattal vagy például a tetőszerkezettel kapcsolatos feladatok mellett sem , amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak a szigetelés és a megjelenés szempontjából. Nagyon fontos, hogy minden esetben profi szakembereket kérjünk fel a feladatra, hiszen mind az anyaghasználat, mind a kivitelezés minősége megkövetelik a hozzáértést. Nézzük, mire érdemes odafigyelni akkor, ha a családi ház külső felújítását szeretnénk mihamarabb magunk mögött tudni!

...

Tovább Szólj hozzá

homlokzat homlokzatszigetelés családi ház felújítás

2017. ápr 03.

Hajtás a falakra!

írta: Lakásfelújítók
Hajtás a falakra!

A JóSzaki.hu vendégposztja

gabionok_hu.jpgLegyen szó új ház építéséről, vagy egy századeleji lakás felújításáról, a kérdést: „Milyenek legyenek a falak?” nem kerülhetjük ki. Itt az ideje még hatékonyabban kihasználni ezeket a felületeket! A bio, eco, vegán lázban pedig a legkézenfekvőbb megoldás: ZÖLDÜLNI!

Ez természetesen nem egyszerű zöld színű falakat jelent! Talán még elő tudjuk idézni egy-egy vidéki ház szőlővel vagy borostyánnal felfuttatott falának képét. Most is hasonló dologról lesz szó. Patrick Blanc, francia botanikus mintegy 30 évvel ezelőtt alkotott egy olyan zöldfalat, ahol a növények, bár nem voltak közvetlen kapcsolatban a talajjal, mégis éltek, fejlődtek. A bemutatása óta bejárta a világot ez az eljárárs, mely mind az építészet-design, ...

Tovább Szólj hozzá

zöld fal zöld fal készítése házilag

2017. feb 09.

5 tipp a gardróbszekrény tervezéséhez

írta: Lakásfelújítók
5 tipp a gardróbszekrény tervezéséhez

A ruhás szekrények szerepét mára már a gardróbszekrények vették át.

gardrob-szekreny-1.jpg

Az emberek azért döntenek a gardrób mellett, mert kevés helyet foglal, és minden centiméterét kihasználhatják, úgy, hogy polcokkal, akasztókkal, fiókokkal látják el. A gardróbot beépítheti a szobába is, vagy külön gardróbszobát alakíthat ki, ha a nagy lakással rendelkezik.

A gardrób, vagy más néven „járható szekrény” általában a szoba, előszoba, fürdőszoba közelében szokott lenni , és ideális ruhák, cipők, lakástextíliák, és más használati tárgyak tárolására.

A gardróbnak köszönhetően lehetősége van a pólókat, pulóverek összehajtva a polcon tárolni, és a hosszabb ruhákat, szoknyákat, blézereket vállfával az akasztóra tenni.

...

Tovább Szólj hozzá

bútor gardrób

2017. feb 01.

Milyenek voltak a trendi konyhabútorok 2016-ban?

írta: Lakásfelújítók
Milyenek voltak a trendi konyhabútorok 2016-ban?

tuzhely_1.JPGAmikor eltelik egy év, gyakran visszatekintünk azokra a dolgokra, amelyek az előző év során történtek velünk, épp ezért most úgy döntöttünk, hogy a 2016-os konyhabútor trendekre tekintünk vissza , hiszen volt néhány. 2016-ban már egyre csak kezdtek megjelenni a konyhabútorokon a tablet-tartók, amelyek a receptkönyv-tartók helyébe léptek, tehát 2016-ban egyre több okos konyhabútor készült.

Ezeket persze még nem minden konyhában hasznosítják, de a következő években is ez lehet majd az irány ami a konyhatrendeket illeti. Ebben az évben a legkedveltebb stílusok a 60-as évek stílusa, a skandináv, illetve a minimalista stílusok voltak, tehát az emberek főleg letisztult, klasszikus és eklektikus konyhabútorokat vásároltak, amelyekre a tiszta ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés konyhabútor konyha trendek

2017. jan 04.

Hogyan rendezzünk be ma egy legénylakást?

írta: Lakásfelújítók
Hogyan rendezzünk be ma egy legénylakást?

Egy lakás berendezésébe, nem könnyű belevágni .

konyha_2.jpgElsősorban szem előtt kell tartani, a legfontosabbat, a tulajdonos ízlését, valamint a hely adottságait is.

A legénylakásoknál először el kell dönteni, hogy mire is fogjuk használni, ott szeretnénk-e élni mindennapjainkat, vagy csak pihenésre, hölgyek csalogatására, vagy buli helynek szolgál majd. Ez után már kialakíthatunk egy fiatalos, modern és elegáns otthont.

A legénylakás berendezése nagyban függ a tér nagyságától. Ha lakásunk kisebb, érdemes kisebb méretű bútorokat vásárolni, hogy elkerüljük a zsúfoltságot. A falak színénél válasszunk világos árnyalatokat, mint a fehér, drapp és világos szürke, melyekkel optikailag megnövelhetjük a hely nagyságát.

...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés lakásfelújítás legénylakás

2016. dec 19.

Contemporary, szabadság a lakberendezésben

írta: Lakásfelújítók
Contemporary, szabadság a lakberendezésben

100_7420.JPGA munka utáni idő nagy részét otthonunkban töltjük, így korántsem mindegy, milyen hangulat fogad ott bennünket. A belsőépítészeti megoldásokon éppen olyan sok múlik, mint azon, hogy milyen lakberendezési stílust választunk. Még csak szakembernek sem kell lenni ahhoz, hogy egységes képet varázsoljunk a lakás falain belülre. Természetesen jó ízlésre mindenképpen szükség lesz, hiszen ez nélkülözhetetlen azokhoz az apró finomságokhoz, amelyek alapvetően határozzák meg a stílust. A mediterrán jellegű lakberendezés vagy a minimál stílus sokak körében kedvelt, de van valami, ami minden korábbinál népszerűbb napjainkban.

Nem más ez, mint a contemporary lakberendezési stílus.

...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés contemporary

2016. nov 28.

Lakberendezési lehetőség a polgári lakások nagy belmagasságában

írta: Lakásfelújítók
Lakberendezési lehetőség a polgári lakások nagy belmagasságában

konyha-konyhabutor_1.jpgA régi polgári lakásokat sokan elkerülnék, hiszen ezek néha már túlontúl magasak, ennek következtében pedig nehéz és költséges is őket felfűteni, ezen felül pedig a megfelelő berendezésük is gondolkodóba ejtheti a tulajokat.

Azonban, ha sikerül jó áron találni egy ilyen lakást, és a fűtéssel sincsenek problémáink, akkor érdemes fektetni egy ilyen otthonba, hiszen néhány lakberendezési tippel csodásan fog festeni az új lakásunk.

A lakberendezés során általában az jelenti a nagyobb problémát, ha túl kicsi az otthonunk, hiszen ilyenkor nagyon körültekintőnek kell lennünk abból a szempontból, hogy mégis milyen bútorokat tudunk majd abba bepakolni úgy, hogy ne tűnjön minden túlzsúfoltnak.

...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés polgári lakások

2016. nov 15.

Miért érdemes megjavíttatni a régi patinás fa ajtókat, alakokat?

írta: Lakásfelújítók
Miért érdemes megjavíttatni a régi patinás fa ajtókat, alakokat?

ablakjavitas.jpgNapjainkban már mindenki arra törekszik, hogy a régi fa ablakokat, illetve ajtókat műanyagra vagy valamilyen más anyagra cserélje, ami sokkal modernebb, korszerűbb és stílusosabb. Ez viszont nemcsak igen költséges, hanem kockázatos is, hiszen ez okozhatja akár a helyiségek penészedését is, tehát sokkal kifizetődőbb felújítani a régi fa ajtókat, illetve ablakokat.

Az is megtörténhet, hogy a fa ajtónak, illetve ablaknak eszmei értéke van, vagyis egy családtag készítette, ilyenkor is érdemesebb inkább megjavíttatni azt, hiszen ezzel a lépéssel tiszteleghetünk azelőtt a személy előtt, aki a fa ajtót, illetve ablakot készítette. Az ablakcsere persze így elsőre sokkal kifizetődőbbnek és gyorsabb megoldásnak is tűnhet, viszont ez nem így ...

Tovább Szólj hozzá

ablakjavítás ajtó javítás

2016. nov 10.

Mit lehet kihozni egy panelből a lakás felújítása alkalmával?

írta: Lakásfelújítók
Mit lehet kihozni egy panelből a lakás felújítása alkalmával?

lakas-burkolas_1.jpgA panellakások nem örvendenek túl nagy népszerűségnek, és ez érthető is, hiszen általánosságban elmondható róluk, hogy nagyon kicsik, és a berendezésük sem túl korszerű. Azonban mindezek miatt olcsóbbak is, mint például a családi házak, amelyekben tényleg bőven akad helye. Ezen tényező miatt pedig sokan az elsődleges ódzkodás ellenére is panelt vásárolnak.

Az ellenérzéseinket érdemes is ezzel kapcsolatban mindjárt félretenni, hiszen panellakásból is lehet valóban modern és praktikus otthont varázsolni, ha nekiállunk a felújításnak, és bevetünk néhány trükköt.

A panellakás az adottságainak köszönhetően nem túlzottan átalakítható.

...

Tovább Szólj hozzá

panelfelújítás panelfelújítás ötletek

2016. okt 09.

A tapéta szerepe a mai lakberendezésben

írta: Lakásfelújítók
A tapéta szerepe a mai lakberendezésben

halo-1.jpgMég mindig divat a tapéta...

Amikor a tapétákról van szó, rengeteg különböző stílus közül lehet válogatni napjainkban , hiszen vannak modern, extravagáns, letisztult, elegáns és látványos darabok is. A tapéták arra szolgálnak, hogy feldobják a hálószoba, a gyerekszoba, a fürdőszoba, vagy éppen a konyha hangulatát.

Ahhoz hogy egy lakás igazán harmonikus legyen, szükség van arra, hogy a falak, összefüggőek legyenek, és nagyobb felületen jelenítsenek meg egy mintát vagy valamilyen színt, erre pedig a legolcsóbb és egyben a legegyszerűbb megoldás a tapéta . A mai tapétadivat rendkívül széles, és nemcsak a különböző stílusú tapéták közül lehet válogatni, hanem a különböző anyagtípusok között is.

Napjainkban már ...

Tovább Szólj hozzá

tapéta tapétázás

2016. júl 25.

Lakásfelújítás katalógus - Lakásfelújítás cégkereső

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás katalógus - Lakásfelújítás cégkereső

lakasfelujitas-forum-tlap_1.jpgNem találja a megfelelő szakembereket a lakásfelújítás munkálataihoz? Megoldjuk a gondját!

Az oldalunkon összegyűjtöttük a lakásfelújítás területén szolgáltató vállalkozásokat , mestereket. Lakásfelújítás szolgáltatásokat teljes körűen is igénybe veheti, de igénybe veheti a részleges lakásfelújítást vállaló kivitelezők, mesterek szolgáltatásait. Ha egy szervezetten dolgozó, megbízható csapatot keres otthona megszépítéséhez, ajánljuk a „ lakásfelújítás, generálkivitelezés ” linkdobozban található kivitelezőket.  A hosszútávra szóló eredményben hiszünk, ezért igyekeztünk azokat a kivitelezőket összegyűjteni az oldalon, akik már rendelkeznek valamilyen gyakorlattal, referenciákkal a lakásfelújítás ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés katalógus lakásfelújítás

2016. júl 08.

Miért szeretünk a Kika-ba járni?

írta: Lakásfelújítók
Miért szeretünk a Kika-ba járni?

Lakásfelújítás vagy a lakásbelső átalakítása előtt szívesen körülnézünk ebben a lakberendezési áruházban.

kika.jpgLakberendezési ötleteket, különleges lakberendezési tárgyakat keresünk, amely inspirál az otthonunk berendezésére. Legalább is ezt hisszük. Valójában a bemutatótermi részletek egy-egy életérzést közvetítenek felénk. A szívünk megdobban, az agyunk lázasan dolgozik, hogyan nézne ki egyik vagy másik a lakásunkban.

Az összeállított színek és formák, az apróbb részletek láttán felébred a bennünk szunnyadó lakberendező . Ez a váza, az a kép jó, de oda valami más kellene – vélekedünk. Természetesen azt a „mást” is megtaláljuk az áruház valamelyik osztályán.

Lakberendezési trendek.

Nem tagadhatjuk a ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés Kika irodaberendezés

2016. júl 02.

Idei lakáspiacról: Egyre költségesebb újonnan befektetni?

írta: Lakásfelújítók
Idei lakáspiacról: Egyre költségesebb újonnan befektetni?

2014-ben az ingatlanpiaci árak azelőtt nem tapasztalt mélypontra kerültek, így aki az akkori alacsony árakon vásárolt ingatlant befektetési célból, az a 2015-ös árrobbanás hatására jó hozammal számolhatott.

penz.jpgEgy év alatt, országos szinten, a panellakások négyzetméterének átlag ára 63,4 százalékkal emelkedett , ezáltal idén januárban a négyzetméter ára meghaladta a 243.000 Ft-ot. A rendelkezésre álló statisztikákat felhasználva nézzük megröviden mi változott január óta!

Befektetés szempontjából az ingatlanpiac fontos részét képezik a tégla és panellakások.

Országos szinten, januárról májusra előbbi esetében 3,5 százalékos, míg utóbbinál 1,7 százalékos növekedés volt megfigyelhető. A tavaly ilyenkor ...

Tovább Szólj hozzá

ingatlanpiac lakáspiac ingatlanbefektetés

2016. jún 18.

Lakásfelújítás, ahogy csak tőlünk láthatja

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás, ahogy csak tőlünk láthatja

img_3330.jpgA címben lévő szlogennel többször találkoztam már kivitelezői honlapokon, de mögötte többnyire alapszolgáltatások álltak.

Milyen pluszt tud adni egy kivitelező, hogy kitűnjön a versenytársak közül? Kérdezem Balázs Csabát a Balázs Building General Kft. vezetőjét.

A lakásfelújítás kivitelezéseink során folyamatosan kerestük azokat a lehetőségeket , megoldásokat, amelyekkel még jobban ki tudjuk szolgálni a megrendelői elvárásokat, igényeket. Itt elsősorban a hagyományos, megszokott, mindennapos elvárásokon túli kiszolgálásra gondoltunk. A minőségi, határidőre elkészített lakásfelújítás ma már alapszolgáltatás, amelyet szerződésben vállal minden vállalkozó.

Megvizsgáltuk, hogyan tudnánk kihasználni a ...

Tovább Szólj hozzá

szolgáltatás lakásfelújítás szakemberek

2016. máj 24.

A lakberendezés okozza a legtöbb fejtörést a felújítóknak

írta: Lakásfelújítók
A lakberendezés okozza a legtöbb fejtörést a felújítóknak

47873035_s.jpgAzt hinnéd, hogy a lakásfelújítás előtt a legnagyobb problémát a megfelelő kivitelező megtalálása jelenti.

Pedig nem. Számtalan olyan kivitelező létezik, aki képes jó minőségben felújítani a lakásod. Ezen vállalkozások között még az árkülönbség sem túl nagy.

Persze, vannak rossz tapasztalatok is , de ezeket inkább az átverés kategóriába sorolnám. Mindig lesznek olyan esetek, amikor egy irreálisan olcsó ajánlattal csőbe húzzák a lakástulajdonost.

A fejtörést a lakberendezés okozza.

Hogyan nézzen ki a fürdőszoba? Hol legyen a konyha? Milyen burkolatokat válasszak? Melyik lakberendezési stílus felelne meg a legjobban? Ugye ismerős kérdések!

...

Tovább Szólj hozzá

minimal lakberendezés contemporary lakásfelújtás

2016. máj 16.

Társasházi lakások felújítása

írta: Lakásfelújítók
Társasházi lakások felújítása

Lakásfelújítás Budapesten

13128797_1158496807515592_106508948_o.jpgTársasházi lakások felújítása Budapesten.

A lakásfelújítás nagy feladat, mint az elvégzendő munkák, mint a költségek tekintetében. A lakástulajdonosokat a legjobban érdeklő téma az utóbbi, a lakásfelújítás költsége. Erre kérdeznek rá a kivitelezőknél elsőként.

Mennyibe kerül a lakásfelújítás Budapesten?

Ezt a kérdést minden lakásfelújítás kivitelező meg tudja válaszolni, de csak az elvégzendő munkák pontos ismeretében. A lakásfelújítás kivitelezési költségei, a legkönnyebben az elvégzendő munkák pontos felsorolása, azok beárazása alapján határozhatók meg. Egy megfontolt építőipari kivitelező nem is fog árakat és költségeket megállapítani a pontos helyszíni felmérés hiányában.

...

Tovább Szólj hozzá

lakásfelújtás lakásfelújítás Budapest

2016. máj 04.

Egyre népszerűbb a „Lakásfelújítás Ötletek - Lakásfelújítás Fórum” Facebook oldalunk

írta: Lakásfelújítók
Egyre népszerűbb a „Lakásfelújítás Ötletek - Lakásfelújítás Fórum” Facebook oldalunk

lakasfelujitas-fb.jpgA lakásfelújítás, a lakásfelújítás ötletek iránt érdeklődő látogatóink kényelmét a továbbiakban napi időpontokhoz kötött bejegyzésekkel, megosztásokkal kívánjuk szolgálni .

Naponta 6 órakor bemutatunk (bejegyzés, vagy megosztás formában) egy-egy lakásfelújításhoz, lakberendezéshez kapcsolódó kivitelezőt, tervezőt, gyártót, vagy forgalmazót.

Ehhez szívesen fogadunk ajánlást, ötletet bárkitől a nyilvános ( Lakásfelújítás Fórum facebook csoportunkba.

Ezen túl naponta 10, 14, és 18 órakor osztjuk meg az egyéb érdekességeket, híreket lakásfelújítás, lakberendezési ötleteket. Ezek szintén bejegyzések, képek, megosztások formájában történnek. Ezen túl az általunk megosztásra érdemes híreket a nyilvános ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés lakásfelújtás

2016. máj 03.

Design konyha ötletek napjainkban

írta: Lakásfelújítók
Design konyha ötletek napjainkban

Lakberendezés a konyhában

konyha-2.jpgA családi otthon egyik legkedveltebb helyisége, a konyha.

Minden utunk oda vezet, hisz a finom ételeken, a minden jóval megtömött hűtőszekrényen kívül a család többi tagját is megleljük. Kora reggel, félig álmosan, kitapogatózva, kissé ügyetlenül tesszük oda a reggeli kávénkat főzni.

Örömmel várjuk kedvesünket és gyermekeinket a reggelihez, ami egy tágas, világos, kényelmes konyhában még élvezetesebbnek bizonyul.

Itt történik meg a napi program megbeszélése, a várva várt hétvégi kirándulások megtervezése, az elmúlt napi események, élmények megosztása. A legfőbb kiinduló pont ez a családtagok számára, majd délután, estére ugyan ide térnek vissza, ahol ismét letehetik a napi terheket, gondokat egy finom vacsora mellett. ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés konyhabútor

2016. jan 02.

Trendi burkolatok a lakásban

írta: Lakásfelújítók
Trendi burkolatok a lakásban

Lakásfelújítás, burkolatválasztás

egyedi-furdoszoba_1.jpgEgy új lakás berendezésekor vagy egy átalakítás, egy lakásfelújítás során a legtöbb tulajdonos azon tűnődik , hogy milyen burkolási típus felelne meg leginkább stílusának. Rengeteg időt eltölt az internet előtt és egyre másra a lakberendezésről szóló folyóiratokat olvasgatja. Ahhoz, hogy stílusának megfelelően alakítsa ki otthonát, napjainkban sok internetes oldalt vehet igénybe.

Számos ötletet és jó tanácsot találhat egyaránt, ahol tapasztalt lakberendezők és szakemberek fejtik ki véleményüket a témával kapcsolatban. A szakértők a lakás típusához megfelelően ajánlani tudnak olyan burkolatokat, amelyek nem csak strapabírásukról ismertek, hanem eleganciájukról is. A változatos színek, méretek és anyagok minden ...

Tovább Szólj hozzá

lakberendezés burkolás burkolatok lakás design

2015. dec 22.

Hogyan újítsuk fel energiatakarékosra a polgári lakásokat?

írta: Lakásfelújítók
Hogyan újítsuk fel energiatakarékosra a polgári lakásokat?

Mai modern világunkban rengeteg korszerű és egyben költségspóroló megoldás nyílik számunkra, arra, hogy polgári lakásainkat energiatakarékosabbá varázsoljuk.

ablak-javitas_1.jpgHiszen a XXI. század korszerű technológiáinak köszönhetően, rengeteg lehetőség tárul elénk, melyekkel élve a polgári lakás szerelmesei kellemetlenségek nélkül élvezhetik a lakás nyújtotta szépségeket és hatalmas teret. Mivel ezekre a lakásokra a nagy terek és a szintén nagy belmagasság a jellemző, amivel úgymond szinte hatalmasak a lakók számára. Ezért is érdemes polgári lakás vásárlását követően, körültekintő figyelmet fordítani a lakás korszerű felújítására és élni a lakásfelújításnál adott energiatakarékos lehetőségekkel, melyeknek segítségével ...

Tovább Szólj hozzá

lakásfelújítás fűtés korszerűsítés ablak javítás polgári lakások

2015. dec 16.

Gipszkarton mennyezet szerelése házilag

írta: Lakásfelújítók
Gipszkarton mennyezet szerelése házilag

Azért jobb, ha szakemberre bízza a gipszkartonozást.

vilagitas_1.jpgA gipszkarton használata napjainkban igencsak elterjedt, egyre többen vannak, akik kizárólag gipszkartonok alkalmazásával újítják fel lakásukat.

Ez nem is csoda, hiszen ezzel a különleges anyaggal hihetetlenül gyorsan, egyszerűen és hatékonyan lehet dolgozni, ráadásul még olcsó is. A másik óriási előnye az összes többi építkezési anyaggal szemben, hogy nem igényel különösebb szakértelmet a használata, éppen ezért ha bármilyen változtatást szeretne megvalósítani az otthonában, nem kell mindjárt többéves tapasztalattal rendelkező, magas munkabérrel dolgozó munkások után néznie. A gipszkarton segítségével akár Ön is átalakíthatja a lakását, méghozzá rekordidőn belül!

...

Tovább Szólj hozzá

gipszkartonozás gipszkarton álmennyezet