2019. feb 21.

Klímát Akarok!

írta: Lakásfelújítók
Klímát Akarok!

fashion-model-beach-hat.jpgEmlékezzünk csak vissza, hányszor hangzott el ez a mondat tavaly nyáron a nagy hőségben.

Hívogattuk a klímaszerelőket, könyörögtünk, ígérgettünk, fenyegettünk, de nem fért bele sehol a klímatelepítés az otthonunkba. Így legyintettünk egyet izzadva és elhalasztottuk a beruházást.
Talán most kellene felkeresnünk a klímaszerelőt, talán még kaphatunk némi kedvezményt is. Ha várunk, se kedvezmény, se klíma nem lesz az idén sem. Aztán magyarázkodhatunk a családnak, az ismerősöknek újra.

Ha megjönnek a forró nyári napok, elmaradnak a vendégek. Egyszer csak azt tapasztalod, hogy nem érnek rá a barátaid, rokonaid hiába hívod Őket az otthonodba. Esetleg leülnek veled néhány percre a sarki kávézóban, mondván „most nagyon sietek”.
Tavasszal még kiválaszthatod a számodra megfelelő ár/érték arányú klímaberendezést de pár hónap múlva azt kaphatod, ami jut, és akkor, amikor a szerelő odaér. Jusson eszedbe majd júniusban, hogy én szóltam.

52729400_2241978495853823_8995117077945647104_n.jpg

Ha vagy olyan szerencsés, hogy már van klíma a lakásodban, ne feledkezz meg a szezon előtti klíma karbantartásról. A legjobb elvégeztetni áprilisban, de legkésőbb május első felében. A tapasztalatok szerint május végén már be kell kapcsolnunk a hűtést. A kitisztított, fertőtlenített berendezés biztosítja az egészséges és nem mellesleg energiatakarékos üzemeltetést.

Ne feledd a jelszót – Klímát Akarok

Szólj hozzá

szolgáltatás Klímaszerelés Klíma karbantartás