2016. júl 08.

Miért szeretünk a Kika-ba járni?

írta: Lakásfelújítók
Miért szeretünk a Kika-ba járni?

Lakásfelújítás vagy a lakásbelső átalakítása előtt szívesen körülnézünk ebben a lakberendezési áruházban.

kika.jpgLakberendezési ötleteket, különleges lakberendezési tárgyakat keresünk, amely inspirál az otthonunk berendezésére. Legalább is ezt hisszük. Valójában a bemutatótermi részletek egy-egy életérzést közvetítenek felénk. A szívünk megdobban, az agyunk lázasan dolgozik, hogyan nézne ki egyik vagy másik a lakásunkban.

Az összeállított színek és formák, az apróbb részletek láttán felébred a bennünk szunnyadó lakberendező. Ez a váza, az a kép jó, de oda valami más kellene – vélekedünk. Természetesen azt a „mást” is megtaláljuk az áruház valamelyik osztályán.

Lakberendezési trendek.

Nem tagadhatjuk a lakberendezési áruházak trendformáló szerepét. Nézzünk szét figyelmesen a Kikában majd félév elteltével keresgéljünk a legújabb lakásfelújítás képek között! Rá fogunk ismerni színvilágra, a bútorokra, nem beszélve textíliákról és a lakberendezési tárgyakról.

Igen, sokan innen informálódnak az újabb lakberendezési trendekről. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az áruház kínálatát, a berendezést jól képzett szakemberek állítják össze. Ezért szeretünk ide járni. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen azok is szeretnék követni a divatot, akik nem bíznak meg profi tervezőt a lakberendezéssel.

szonyeg-lakastextilia.jpg
A képek forrása: www.kika.com/hu

Még az irodát is a Kikából?

Tegnap jártam a XIII. kerületi áruházban és olyan irodabútorokat, berendezett iroda részleteket láttam, hogy ha lesz saját irodám, biztosan onnan rendezem be. Ha igénybe veszem a kapcsolódó szolgáltatásokat, még csak hozzá sem kell nyúlnom semmihez.

Talán nem is tudta a Kikáról?

Azt mindenki tudja, hogy egy európai hálózattal rendelkező lakberendezési áruházláncról van szó. Azt már kevesebben, hogy 1973-ban alakult. Magyarországon 2000-ben Budapest XIII. kerületében nyílt az első Kika. Jelenleg 7 áruház üzemel hazánkban. A hetedik az idén március 22-én nyílt meg Szegeden.kika-szeged.jpg

Szólj hozzá

lakberendezés Kika irodaberendezés