2016. jún 18.

Lakásfelújítás, ahogy csak tőlünk láthatja

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás, ahogy csak tőlünk láthatja

img_3330.jpgA címben lévő szlogennel többször találkoztam már kivitelezői honlapokon, de mögötte többnyire alapszolgáltatások álltak.

Milyen pluszt tud adni egy kivitelező, hogy kitűnjön a versenytársak közül? Kérdezem Balázs Csabát a Balázs Building General Kft. vezetőjét.

A lakásfelújítás kivitelezéseink során folyamatosan kerestük azokat a lehetőségeket, megoldásokat, amelyekkel még jobban ki tudjuk szolgálni a megrendelői elvárásokat, igényeket. Itt elsősorban a hagyományos, megszokott, mindennapos elvárásokon túli kiszolgálásra gondoltunk. A minőségi, határidőre elkészített lakásfelújítás ma már alapszolgáltatás, amelyet szerződésben vállal minden vállalkozó.

Megvizsgáltuk, hogyan tudnánk kihasználni a kisvállalkozási formában rejlő előnyöket, lehetőségeket, illetve csökkenteni az ebből fakadó hátrányokat. Igyekszünk kihasználni a rugalmasságunkat, jobban odafigyelünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, az ügyfelek bizalmának megszerzésére és megtartására.

img_7598_1.jpg
További lakásfelújítás képek >>

Mivel egy kisvállalkozás csapatában nem képviseltetheti magát minden szakma, különösen azok a szakmák nem, amelyeknek a lakásfelújítás kivitelezésben kisebb részfeladatuk van, igyekeztünk megfelelő partnereket keresni. Olyan partnereket, akik a saját területükön a legjobbak közé tartoznak. Ezáltal képesek vagyunk olyan speciális területeken is segíteni ügyfeleinknek, amelyeknél egyébként külön kellene tárgyalniuk az adott vállalkozásokkal.img_7622_1.jpg

Figyeljük az ügyfeleink igényeit, az esetleges nehézségeit a lakásfelújítások során. Igyekszünk, olyan problémáikra is megoldást kínálni, amelyeket esetenként még meg sem fogalmaztak felénk. A saját és a partnereink szaktudására támaszkodva tudunk a legújabb technológiákkal, trendekkel kapcsolatosan is segíteni, tanácsokat adni.

Kiemelten kezeljük minden kivitelezésünk tervezési és átadási fázisait. Az előzőnél fontos, hogy pontosan megértsük az ügyfél igényeit, az utóbbinál pedig, hogy az átadáskor már ne legyenek apróbb hiányosságok, javítások sem.img_3352.jpg

Milyen kivitelezéseket vállaltok, és hogyan találnak rátok az ügyfelek?

A fő profilunk a régi polgári lakások teljes felújítása. Ez nekünk a hazai pálya. Ebben van a legnagyobb rutinunk, és itt tudjuk a legtöbbet nyújtani. Viszonylag hamar rájöttünk, hogy nem szabad az erőforrásainkat szétforgácsolni. Azt csináljuk, amit szeretünk, és amiben a legjobbak vagyunk. Szerencsére ezek a munkák teljesen lekötik az erőforrásainkat, nem kényszerülünk más területeken is próbálkozni.

Az ügyfeleink nagyobb része a régi ügyfelek ajánlása alapján talál ránk. Az interneten, a weboldalunkon keresztül érkező felkérések egy részét kapacitás hiányában sajnos el kell utasítanunk. Ez nem volt mindig így, de a kemény munka meghozta az eredményt.

Milyen tanácsot adnál a piacon megjelenő új vállalkozásoknak?

A legfontosabb, hogy azzal foglalkozz, amiben jó vagy, de abban legyél nagyon jó! Egy vállalkozás legnagyobb értéke a jó hírnév. Tegyen meg mindent az ügyfelek korrekt kiszolgálásáért. Tartsd szem előtt, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám.

Az interneten meg kell jelennie minden vállalkozásnak, de nem mindegy hogyan. Erre áldozni kell! Az új ügyfelek a neten találnak rád, itt nem elég egy telefonszám, és egy „Mi vagyunk a legjobbak” szöveg. Mutasd meg, hogy komolyan gondolod.

Szólj hozzá

szolgáltatás lakásfelújítás szakemberek