2016. máj 24.

A lakberendezés okozza a legtöbb fejtörést a felújítóknak

írta: Lakásfelújítók
A lakberendezés okozza a legtöbb fejtörést a felújítóknak

47873035_s.jpgAzt hinnéd, hogy a lakásfelújítás előtt a legnagyobb problémát a megfelelő kivitelező megtalálása jelenti.

Pedig nem. Számtalan olyan kivitelező létezik, aki képes jó minőségben felújítani a lakásod. Ezen vállalkozások között még az árkülönbség sem túl nagy.

Persze, vannak rossz tapasztalatok is, de ezeket inkább az átverés kategóriába sorolnám. Mindig lesznek olyan esetek, amikor egy irreálisan olcsó ajánlattal csőbe húzzák a lakástulajdonost.

A fejtörést a lakberendezés okozza.

Hogyan nézzen ki a fürdőszoba? Hol legyen a konyha? Milyen burkolatokat válasszak? Melyik lakberendezési stílus felelne meg a legjobban? Ugye ismerős kérdések!

56165879_s.jpg

A szaniterek, a bútorok, a burkolatok költségét inkább lakberendezési költségként könyvelném, minthogy a lakásfelújítás számlájára írnám. Itt hatalmas árkülönbségek vannak. A minőség, a trendi bizony többe kerül. A teljes lakásfelújítás költségének 70 %-át ezek teszik ki.

A minimal-tól a contemporary lakberendezésig.

Mindenki egy modern, trendi otthont szeretne. Egyre többen kacsingatnak a minimal lakberendezési stílus felé. Tetszik a rend, a funkcionalitás, az egyszerű formák, a harmónia. A látványtervek alapján azonban mégis személytelennek, tőlünk idegennek tartjuk. Elkezdjük tovább gondolni.1_nappali.jpg

Kicsit játszunk a színekkel, feldobjuk néhány lakberendezési tárggyal, átszabjuk a személyiségünknek megfelelően. Máris eljutottunk a contemporary-hoz. Felismerjük, hogy mekkora szabadságot jelent számunkra ez a lakberendezési stílus.

Nem kapunk kevesebbet, mint egy a személyiségünknek megfelelő, harmonikus, modern otthont. Úgy érezzük célba értünk, hála a contemporary-nak.7_furdo_1.jpg

Szólj hozzá

minimal lakberendezés contemporary lakásfelújtás