2016. jan 02.

Trendi burkolatok a lakásban

írta: Lakásfelújítók
Trendi burkolatok a lakásban

Lakásfelújítás, burkolatválasztás

egyedi-furdoszoba_1.jpgEgy új lakás berendezésekor vagy egy átalakítás, egy lakásfelújítás során a legtöbb tulajdonos azon tűnődik, hogy milyen burkolási típus felelne meg leginkább stílusának. Rengeteg időt eltölt az internet előtt és egyre másra a lakberendezésről szóló folyóiratokat olvasgatja. Ahhoz, hogy stílusának megfelelően alakítsa ki otthonát, napjainkban sok internetes oldalt vehet igénybe.

Számos ötletet és jó tanácsot találhat egyaránt, ahol tapasztalt lakberendezők és szakemberek fejtik ki véleményüket a témával kapcsolatban. A szakértők a lakás típusához megfelelően ajánlani tudnak olyan burkolatokat, amelyek nem csak strapabírásukról ismertek, hanem eleganciájukról is. A változatos színek, méretek és anyagok minden érdeklődő számára tartogatnak különlegességeket és divatos darabokat.

Tervezze meg álmai lakását az Önnek tetsző különleges burkolatokkal. A burkolatok szerepe a lakásban az, hogy megteremtsék a kellemes hangulatot, amelynek kiválasztása néha kihívást okoz. Otthona minden szobájába lépjen be örömmel és elégedetten. Ha van is elképzelése mindenképp kérje ki szakértő véleményét, aki stílusban és minőségben is tud segíteni Önnek. Az építőiparban tevékenykedő és a lakásberendezéssel foglalkozó személyek hasznos tanácsokkal látják el a lakásukat felújító tulajdonosokat.

tegla-burkoalt_2.jpgAkármilyen burkolatot is szeretne fontos odafigyelni arra, hogy meglegyen az összhang a bútorzattal. Mindig jobb és kevesebb használata, mintsem a túlzásba vitt mennyiség vagy szín. Az elegancia lényege az egyszerűség, ami mégis különleges. Legyen szó padló-, vagy falburkolatról igen fontos, hogy elegáns és összhangban lévő színek mellett döntsön. A falak burkolása sokkal több lehetőséget nyújt, mint a padlóké. Variálhat kedvére a színekkel és a mintákkal.

Szeretné már lecserélni a régi és megfakult járólapot az előszobában? Gazdag választék közül válogathat kedvére valót, amelyek különböző árban, minőségben és típusban találhatóak áruházainkban. A csúszásgátló járólapok biztonságosak és rövid időn belül nagy területet lehet befedni, felújítani velük. Otthona kinézete kis idő alatt átalakul, megváltozik.

mosdo1_1.jpgA fürdőszobájában válasszon a csempecsaládok legjobb és legismertebb márkái közül, melynek dekor– és mozaikcsempéi különlegessé varázsolják a helyiséget. Választhat kőburkolatot vagy faburkolatot mindkettő iránt nagy a kereset az érdeklődők körében. Jusson el az Ön otthonába is a minőségi csempeáru, amely arról árulkodjon, hogy Önnek sokat számít a jó ízlés és az elegancia. Érdemes figyelemmel kísérni akcióinkat, mert ilyenkor kiváló minőséghez juthat kedvező áron.

A lakásfelújítás, az átalakítás nagy gondba, utánajárásba, energiába és sok pénzbe kerül. Amikor azonban belép a felújított lakásba elfeledi a vele járó nehézségeket és újra kezdené az egészet, ha szükség lenne rá. Mivel ezek a burkolatok strapabírók és kiváló minőségűek cseréről csak az esetben lehet szó, ha Ön már megunta az előző burkolatot. A szebbnél szebb stílusok arra ösztönzik a lakástulajdonost, hogy próbáljon ki valami különlegest és trendi fazont otthonában.

A lakás berendezése sok mindent elárul a tulajdonos személyiségéről és stílusáról. Az Önhöz közel álló személyek lakásába lépve biztosan meg fogják érteni, hogy miért választott ilyen vagy éppen amolyan burkolatot. Nem is kell semmire magyarázatot adnia, hisz a falak, a bútorzat árulkodik Önről. Legyen akármilyen is a stílusa, ne hagyja, hogy abban bárki befolyásolja, milyen legyen saját otthona. Az otthon az a hely, ahol a legjobban kell éreznie magát távol a világtól vagy közel kerülve hozzá. felujitas-polgari_1.jpg

Szólj hozzá

lakberendezés burkolás burkolatok lakás design