2015. már 10.

A mennyezet dekorálása nagy belmagasságú lakások lakberendezésekor

írta: Lakásfelújítók
A mennyezet dekorálása nagy belmagasságú lakások lakberendezésekor

Plafon Design

Mivel a mennyezet a legnagyobb hely a lakásban ahol a lakberendező zavartalanul dolgozhat és csak a fantáziánk szabhat határt a kialakításában, lakberendezési szempontból az egyik legfontosabb eleme a lakásoknak. A nagy belmagasságú lakások lakberendezése során kevesen fektetnek hangsúlyt a mennyezet tökéletes kialakítására. Nagyon sokan fehér színűre festik a mennyezetet attól függetlenül, hogy milyen magasan helyezkedik el.

design-plafon-101.jpg

Bármilyen lakberendezési stílusban számtalan variáció létezik a mennyezet tökéletes kialakítására. A szín, a textúra és nem utolsó sorban a kialakított modell megfelelő kiválasztása teljes mértékben megváltoztathatja a belső tér kinézetét.

Tehát, ha frissíteni szeretne a szobája elrendezésén vagy felújítana, de nem tudja, hol kezdjen neki, csak vesse pillantását felfelé. A nagy belmagasságú lakása lakberendezése során a mennyezetre is nagy hangsúlyt kell fektetnie.

design-mennyezet.jpg

Még mielőtt nekilátna a lakberendezéshez, alaposan vizsgálja meg a falak és a mennyezet állapotát vagy kérje ki a megfelelő szakember véleményét a repedéseket illetően.

Ezt követően nekiláthat a mennyezet dekorálásához, amiben csak a csillagos ég szabhat határt, hiszen a lakberendezési stílusok, számtalan megoldást biztosítanak ehhez. Legyen szó gipszkartonról, fáról, tapétáról vagy akár műanyagról is a mennyezet kialakításában mindig hallgasson a saját szívére és az ízlésének megfelelően dekoráljon.

egyedi-mennyezet.jpg

Szólj hozzá

mennyezet nagy belmagasságú lakások Plafon Design