2015. már 09.

Művészetek és polgári lakások egyedi találkozása

írta: Lakásfelújítók
Művészetek és polgári lakások egyedi találkozása

A Loft

A stílus ismerős lehet azok számára, akik érdeklődnek a lakberendezési és építészeti trendek iránt.

loft.jpgA loft lakásokra oly jellemző tágas terek és nagy belmagasság a polgári lakások esetében is megtalálhatóak, jogosan merül tehát fel a kérdés, hogy megvalósítható-e ezekben is az a fiatalos, exkluzív, mégis némi művészi hatást keltő összkép, mint ami a loft stílusra jellemző. Miért is ne?

 

Ha nem csökkenti galériával vagy álmennyezettel a belső teret, akkor a falakat is maximálisan kihasználhatja annak érdekében, hogy az Ön által kedvelt művészeti irányzatot közelebb hozza mindennapi életteréhez.

loft-1.jpg

Festmények, fotók, vagy saját készítésű grafikák, akár a mennyezetig is érhetnek a falra elhelyezett képek. Jó ötlet, ha a képviselt irányzat visszaköszön a dísztárgyakról, szobrokról is. A lakástextíliák között részesítsen előnyben egy kiválasztott, élénk színt, ezzel összhangot teremthet a helyiségben. Ne feledkezzen meg a fényekről sem, hasznos, ha nagy ablakok is társulnak az adott helyiséghez.

loft-2.jpg

A természetes, akár mediterrán hangulatot árasztó bútordarabok, a tér közepére helyezett ülőgarnitúra mind alkalmasak arra, hogy a nagy belmagasság és a tágas helyiségek kínálta előnyöket a legoptimálisabban használhassa ki!

6412c8a4f114d453adb7b25d072e35a6.jpg

Szólj hozzá

loft nagy belmagasságú lakások polgári lakások