2015. már 05.

Elegáns fürdőszoba polgári lakásokba

írta: Lakásfelújítók
Elegáns fürdőszoba polgári lakásokba

Polgári elegancia a fürdőszobában is.

furdoszoba.pngSokan ismerjük annak kellemetlenségét, amikor a fürdőszoba méretéből vagy elrendezéséből adódóan szinte lehetetlen olyan bútorokat vagy szanitereket elhelyezni abban, amilyenek igazán elnyernénk tetszésünket.

Számos kritika érheti a régi építésű polgári lakásokat a nagy belmagasságtól kezdve a fűtési rendszer elavult jellegéig, de a fürdőszoba méretét illetően garantáltan nem fognak csalódni azok, akik ilyen ingatlan vásárlásán gondolkodnak.

furdoszoba-otlet-4.jpg

Mivel a fürdő azon helyisége otthonunknak, ahol mindennapjainkat kezdjük, és itt is töltődünk fel a fárasztó teendők után, így nem mindegy, hogy mennyire szolgálja az kényelmünket és ellazulásunkat.

Ma már jóval többet várunk el ettől a helyiségtől, mint csupán azt, hogy letusolhassunk, vagy egy forró kádfürdőt vehessünk.

furdoszoba-otlet-1.jpg

 

Szépségápolás, otthoni wellness, élmény-jellegű fürdőzés- mindez kimagasló színvonalon valósítható meg, hiszen a régi polgári lakások méretéből adódóan nagy sarokkádak, extra felszereltséggel ellátott zuhanykabinok is könnyedén beépíthetőek, hogy a fürdőszobai bútorokról már ne is szóljunk.

furdoszoba-otlet-3.jpg

Az elegáns hatáshoz nélkülözhetetlen nagy tér különleges megoldásokat is kínál azok számára, akik az extravagáns, mutatós szanitereket, és berendezéseket részesítenék előnyben. Amennyiben ablak nélküli a helyiség, célszerű elgondolkodni azon, hogy beengedjük-e esetleg a természetes fényt ebbe a helyiségbe is.

furdoszoba-otlet-2.jpg

furdoszoba-otlet-5.jpg

 

Szólj hozzá

fürdőszoba nagy belmagasságú lakások polgári lakások