2015. már 03.

Konyha, ahogy mindig is szerette volna

írta: Lakásfelújítók
Konyha, ahogy mindig is szerette volna

Nagy a család, és a hétköznap reggeli rohanásban alig férnek el a konyhában?

A helyzet sokak számára ismerős lehet, arról nem is beszélve, hogy vendégek fogadása alkalmával is gyakran problémát jelent a többféle menü elkészítése, tálalása, valamint a rendelkezésre álló munkafelület szűkössége.

Ha nincs abban a szerencsés helyzetben, hogy új ingatlan mellett dönthet, de mégis többre vágyik a konyha kialakítása terén is a garzonoknál és a panelek kínálta lehetőségeknél, akkor a polgári lakások a rájuk oly jellemző nagy terekkel remek választásnak bizonyulnak.

Bár felújításra a konyha is garantáltan rászorul majd, de cserébe kényelmesen süthet-főzhet a jövőben, és a konyhai gépek beépítésére is garantáltan lesz elegendő helye. Ha nagyobb átalakítástól sem riad vissza, akkor az ingatlan állapotának és statikájának függvényében akár egybe is nyithatja a konyhát a nappalival, így a loft stílusú otthonokra jellemző tágas teret kap majd, ami a megfelelő berendezéssel és burkolatokkal amerikai-konyhás hatást kelt.

Ne riadjon meg a nagy belmagasságtól, akár gipszkarton használatával is csökkenthető az! Olyan kiegészítő fűtési megoldásokkal, mint a padlófűtés, a téli hónapokban is biztosítható a megfelelő hőmérséklet.

Szólj hozzá

konyha