2015. feb 18.

Sarokmosogató: a helytakarékos megoldás

írta: Lakásfelújítók
Sarokmosogató: a helytakarékos megoldás

modern-konyhabutor-4.jpgRengeteg olyan dolog van, amit fel tudunk használni egy lakásfelújítás során ahhoz, hogy az otthonunk belső terei jól rendezettek legyenek. A lakásfelújítás után nagyon sok alkalommal maradnak olyan terek, amik kihasználatlanul vannak, ilyenek például a sarkok. Ezeknek az üres tereknek a kihasználtságát több féle képen is megoldhatjuk.

A kihasználatlan sarkok tökéletes helye lehet a kandallóknak, egy mini könyvtárnak vagy esetleg egy kisebb szentélynek is. Viszont a konyhában ezeket a sarkokat sok hasznos dologgal is kitölthetjük. Az egyik ilyen a sarokmosogató. Ez a mosogató minden konyha típushoz illik. A legkisebb konyháktól a legnagyobbakig is tökéletesen mutat, így nem okozhat gondot a beszerelése sem.

Az egyedüli hátrányuk, hogy nincs természetes fény a használatukkor, ugyanis általában az átlagos mosogatók az ablakok közelében helyezkednek el a természetes fény miatt. Mivel a mosogató az egyik legtöbbet használt konyhai eszköz ez néhányunknak komoly gondot is okozhat, de mivel viszonylag sok helyet meg tudunk spórolni egy sarokmosogatóval, érdemes átgondolni a lehetőségeket.

Egy sarokmosogatóval nem csak helyet nyerünk más konyhai eszközöknek, de egy különleges designja is lesz a konyhánknak.

Szólj hozzá

konyhabútor mosogató lakásfelújtás