2014. jan 24.

Cikkek építőipari cégekről, weboldalakról

írta: Lakásfelújítók
Cikkek építőipari cégekről, weboldalakról

imhaus_2[1].jpgA cikkek, Pr cikkek világát éljük.

Naponta számtalan új írás jelenik meg a vállalkozásokról, egy-egy új termékről, egy új fürdőszoba szalonról, vagy új technológiáról. Ugyan úgy szaporodnak a cikkgyűjtemények, magazinoldalak is. Hasonlóan a linkkatalógusokhoz, a cikkgyűjteményekben is kategóriákba sorolhatjuk a megjelenítendő írásainkat. Ezt a jelenséget sokan kételkedve fogadják, egyre szaporodó szemétnek, spam-nek tekintik. A cikkek megjelenése, a cikkgyűjtemények igazából kiszolgálnak egy igényt.

Ez mi sem bizonyítja jobban, mint a cikkes oldalak egyre növekvő látogatottsága. Hasonló népszerűségnek örvendenek az építőipari cégekről, weboldalakról megjelenő Pr cikkek is. Ezekből a cikkekből olyan információkat tudhatunk meg, olyan részletességgel, amelyet egy honlapra nem tesznek fel a vállalkozások. Nem teszik fel, ezeket a cikkeket, mert a weboldal ez által pongyolának tűnhet. Nem teszik fel, mert a megjelentetett Pr cikkekbe becsempésznek egy kis öntömjénezést is.

Ettől függetlenül érdekesek, és olvasmányosak a cikkek, és minden építőipari vállalkozást arra biztatnék, hogy jelentessen meg minél több érdekes cikket a munkájáról, az általa alkalmazott új technológiákról. Hiszen az internetet az új információk közzétételére találták ki.

Szólj hozzá

fürdőszoba fürdőszoba szalon