2013. dec 28.

Panelfelújítás Budapesten

írta: Lakásfelújítók
Panelfelújítás Budapesten

Vállaljuk panellakások felújítását Budapesten.

konyha.JPGDe mit takar ez a kijelentés? A panel fürdőszoba felújítását, vagy a villanyszerelését, esetleg a burkolását? Mi a panelfelújítást két részre osztjuk, a részleges és a teljes panelfelújításra.

Részleges panelfelújítás.

Ebbe a kategóriába soroljuk a panellakás kisebb javítási, felújítás munkáit. Ha az ablakok cseréjét szeretné az ügyfél, vagy a villamos hálózat felújítását, esetleg a fürdőszoba átépítését, azt is vállaljuk. De segítünk a lakás festésében, tapétázásában, burkolásában is. Ha részlegesen szeretné felújítani a panellakását, és az Budapesten található, egy rövid ingyenes felmérés alapján, részletes árajánlatot adunk.

Teljes panelfelújítás.

A teljes panelfelújításra csak egy részletes helyszíni felmérés alapján tudunk ajánlatot adni. A felmérésnek ki kell terjednie a felújítás mértékére, a lakás méreteire, és a felújítás tervezett idejére. A teljes panelfelújítás csak egy jól átgondolt ütemterv alapján történhet. Az ütemterv alapján lehet pontosítani, mikor milyen a megrendelő által beszerzendő anyagra van szükség. Az ütemtervet minden esetben a megrendelővel egyeztetve készítjük el.

Szólj hozzá

lakásfelújítás panelfelújítás