2013. okt 18.

Modern konyha ötletek

írta: Lakásfelújítók
Modern konyha ötletek

Az új konyha tervezésekor mindenki igyekszik ötleteket, tippeket gyűjteni.

Modern konyhaErre a legalkalmasabb az interneten átböngészni a megfelelő weboldalakat. A számtalan konyhabútoros weboldal között keresgélve találtam egy honlapot, amely kifejezetten konyhabútor, konyha ötletekkel foglalkozik. Természetesen a bútorasztalos munkák, az egyedi konyhabútorok készítése mellett.

De térjünk vissza az ötletekre.

Engem kifejezetten a modern konyha ötletek tippek érdekelnek, abból is a konyha és étkező egy térben megoldások. Első dolog, amire koncentráltam az a konyhabútorok színe. A magas fényű színes frontok számomra annyira nem jönnek be, inkább a selyemfényű fehér konyhabútorra szavaznék.

Konyha ötletekA következő a beépített háztartási gépek praktikus elhelyezése, amire ötleteket keresek. A beépített sütő magassága, a hűtő, a kávéfőző, a kenyérpirító elhelyezése. Fontos, hogy a gépek és eszközök jó sorrendbe legyenek. A gépek után fiókok, az ajtók elosztása, működtetése következne. A nagyobb teherbírású fiókrendszerek mellett voksolnék minél nagyobb fiókokkal. A fölső szekrény elemeknél, pedig valamilyen felnyíló bútorszerelvény kellene. Az utóbbi nem szükséges, hogy prémium kategóriás legyen.

A konyhapult világítása, megvilágítása. Külön kezelném a hangulatvilágítást, ide sorolnám a led szalagot, és a munkaterület megvilágítását, valamilyen ízléses fénycső formájában. Véleményem a rejtett led világítás nem ad elegendő fényt.

www.premium-konyhabutor.hu

Szólj hozzá

konyhabútor modern konyhabútor