2013. jún 28.

Lakásfelújítás, házépítés!

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás, házépítés!

Lakásfelújítás, házépítés?

lakasfelujitas-tervezes.jpgA közös bennük az, hogy nagyon sok munka és pénz kell a kivitelezéshez. A felújítások, építések alkalmával, nagyon sok bosszúságnak az elejét vehetjük, ha megtaláljuk a megfelelő kőműves kivitelező vállalkozást. Erre a választásra nincs igazán jó recept, de ha csak az árat nézzük, akkor könnyen beválaszthatunk.

Talán könnyebb a lakásfelújítás, a házépítés kivitelezőjét kiválasztanunk, ha részletes árajánlatokat kérünk. Az árajánlatok összehasonlítása alkalmával kiderül, mit tartalmaz, és mit nem tartalmaz az árajánlat. Az ajánlatokból olyan dolgokra is választ kaphatunk, amire addig nem is gondoltunk. A másik fontos dolog a kivitelezési terv. Egy jó tervből kiderül mikor mi történik az otthonában, mikor milyen munkafázist érdemes ellenőrizni, mikorra milyen anyagot kell biztosítani.

Ha egy kőműves kivitelező ezeket tudja prezentálni, talán rendelkezik megfelelő gyakorlattal és rutinnal az igényes kivitelezéshez.

Mindenképpen fontos, hogy a megrendelő és a kivitelező között a lakásfelújítás, illetve a családi ház építése során működjön az információ csere, a párbeszéd.

Szólj hozzá

házépítés családi ház építés