2010. ápr 07.

Lakásfelújítás minőségi kivitelezéssel, ahogy mi dolgozunk!

írta: Lakásfelújítók
Lakásfelújítás minőségi kivitelezéssel, ahogy mi dolgozunk!

A lakásfelújítás garantált minőségben!

Ki ne ismerné az órásmester tábláját, "Gyorsan, olcsón, kiváló minőségben (a háromból kettő választható)".

Mivel meggyőződésünk, hogy egy vállalkozásnak hosszú távon csak a minőségre való törekvés lehet a megfelelő stratégia, és csak ezzel a céllal okozhat örömet a munka a kivitelezőnek is!

Megpróbálom megfogalmazni a stratégiánkat a lakásfelújítás, családi ház építés, felújítás terén. Remélem, úgy hangzik Önnek is, ahogy mi gondoljuk.

A fent említett kivitelezések a megrendelőnek nagyon sok pénzébe kerül, és ez bizony sok lemondássál jár. Nálunk ez a kiindulópont, és úgy járunk el mintha saját részünkre végeznénk az adott munkát.

A kialakított áraink megfelelnek a piaci versenynek, a megrendelő igényeinek, de meg kell, hogy feleljenek saját magunkkal szemben elvárt minőségi kivitelezés megvalósíthatósági költséginek is.

Minden lakásfelújításnál, családi ház felújítás vagy építésnél igyekszünk megtalálni azokat a kivitelezési megoldásokat amelyek megfelelnek a fenti céloknak.
Nem vállalunk olyan munkát, amelyet a vállalási árból csak silány minőségben lehet kivitelezni.
Nem vállalunk olyan munkát ahol a vállalási árat plusz költségekkel kell kiegészíteni, hogy a kivitelezés megvalósítható legyen.

Az árainkat úgy határozzuk meg, hogy a megrendelő velünk közölt elvárásai abból kivitelezhetőek legyenek. Természetesen a megrendelői igény változhat, de ezek többlet költségeit a változtatáskor közöljük.

Minden vállalási árral, kivitelezési határidővel, kivitelezés állapotával, esetleges módosításokkal kapcsolatos információt írásban rögzítünk (kivitelezési szerződés, szerződés módosítás, kivitelezési ütemterv, építési napló stb. ). Ez néha még a megrendelőinknek is terhes lehet, de a kivitelezés korrekt megvalósításához sajnos elengedhetetlen, hogy a dolgokat egyformán értsük.
Ez nem bizalmatlanság, hanem az egyik megoldása annak, hogy az Ön otthona úgy kerüljön megépítésre, ahogyan azt elképzelte. Vannak bizonyára más jó megoldások is, de nálunk ez vált be a legjobban. 

Olyan ellenőrzési pontokat határozunk meg, amelyek a kivitelezés során biztosítják a megrendelő, illetve a társ szakágak számára, hogy az esetleges hibák, félreértések ne okozzanak kényszerhelyzetet, vagy nagy költségű bontásokat.

Referenciáinkat nem csak képekben nézheti meg, hanem a helyszínen is, amennyiben van olyan folyamatban lévő munkánk megnézheti menet közben is hogyan dolgozunk.
Kérjük járuljon hozzá, hogy az új ügyfeleink megnézhessék az Önnél folyó munkát.

Végezetül, ha bármilyen lakásfelújítással, családi ház építéssel, felújítással kapcsolatos kérdése van, tegye fel akár itt, akár a http://balazsbau.hu honlapunkon található elérhetőségünk bármelyikén.
 

 

 

 

Szólj hozzá

lakásfelújítás